
פאי רועים ממה שיש בבית
פאי רועים זאת מנה עשירה מאוד וטעימה מאוד, ניתן לגוון בה את המרכיבים שנכנסים לתוך הבשר, כאשר צילמתי את המנה הזאת לא היו פיטריות בסופר.
צ'יפס לא מטוגן ואפוי בתנור, עשיר בטיבול וטעם, קריספי במיוחד, תהליך טיפה ארוך מהרגיל אבל שווה כל רגע ממש, חגיגה כאן לכולם התוספת הזאת שהולכת עם כל מנה עיקרית של בשר ודגים.

פאי רועים זאת מנה עשירה מאוד וטעימה מאוד, ניתן לגוון בה את המרכיבים שנכנסים לתוך הבשר, כאשר צילמתי את המנה הזאת לא היו פיטריות בסופר.

ראשית אני לא מכיר את זה מבית אבא, זה משהו שאימצנו בחום לחנוכה ולא רק בחנוכה לפעמים שבא לנו משהו מתוק ומושחת אז מוצאים את

אין ספק שזה קינוח נהדר, לפעמים אני מכין אותו לאחרות בוקר ממש מושחתת, ולפעמים כארוחת ערב לפני המקלחות של הילדים, ניתן לצרף שלל תוספות מעל.

ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון

אין כמו הפשטות של אורז לבן נקי כתוספת מגוון רחב של מתכונים אחרים, האורז הלבן הנקי יקבל כל טעם של רוטב שיגע בו מתכון בסיסי

את המנה הזאת הכנתי במיוחד עבור גן ילדים שבו היו הילדים שלי, זהו גן שבו ההורים הם חלק מהנהלת הגן ומבשלים יומיין בחודש, חיפשתי משהו
פנקייק אוורירי וטעים 
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!