
גיבץ' בולגרי עם בשר טעם של בית
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר מכינים את השקשוקה רצוי שיהיה לחם טרי על יד, הפעם הכנסתי גם תמונה של סוף ארוחה כיצד המחבת נראית.
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי
אורז הוא מרכיב חשוב וניתן לגוון אותו בכל כך הרבה טעמים ותוספות, הפעם אורז עם שעועית ירוקה טעימה הולך נהדר עם כל מנה עיקרית, דג,
צ'יפס לא מטוגן ואפוי בתנור, עשיר בטיבול וטעם, קריספי במיוחד, תהליך טיפה ארוך מהרגיל אבל שווה כל רגע ממש, חגיגה כאן לכולם התוספת הזאת שהולכת
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
את המנה הזאת הכנתי במיוחד עבור גן ילדים שבו היו הילדים שלי, זהו גן שבו ההורים הם חלק מהנהלת הגן ומבשלים יומיין בחודש, חיפשתי משהו
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!