
פוקאצ'ה עם ירקות
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
מנה מעולה גם בקיץ גם בחורף, אוכל של בית טעם מצויין שכולם אוהבים, הרוטב עשיר בטעם ובסוף אפשר לנקות את הצלחת עם לחם טוב, הילדים מאוד אוהבים.
800 גרם עוף טחון
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
טוב אז הגדולה החליטה שהיא צמחונית, מאחר ותמיד יש גם אוכל צמחוני בבית זאת לא בעיה, אבל כאשר רוצים לחגוג באיזה המבורגרים טובים לא רצה
פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי
זה חתיכת שדרוג רציני להמבורגר שלכם, הגעתי לזה לגמרי במקרה כשלא היה לי איפה לקנות לחמניות, ולא רציתי לוותר על ההמבורגרים.אומנם חתיכת עבודה אבל שווה
מנה מעולה גם בקיץ גם בחורף, אוכל של בית טעם מצויין שכולם אוהבים, הרוטב עשיר בטעם ובסוף אפשר לנקות את הצלחת עם לחם טוב, הילדים
אני יכול לספר לכם עד כמה הבורקס הזה מוכר וכ"ד. סבא שלי זכרונו לברכה שנפטר שהייתי בן 9 היה אופה, שנים שמעתי על הבורקסים שהיה
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!