
אורז לבן עם שעועית ירוקה
אורז הוא מרכיב חשוב וניתן לגוון אותו בכל כך הרבה טעמים ותוספות, הפעם אורז עם שעועית ירוקה טעימה הולך נהדר עם כל מנה עיקרית, דג,
פאי רועים זאת מנה עשירה מאוד וטעימה מאוד, ניתן לגוון בה את המרכיבים שנכנסים לתוך הבשר, כאשר צילמתי את המנה הזאת לא היו פיטריות בסופר.
אורז הוא מרכיב חשוב וניתן לגוון אותו בכל כך הרבה טעמים ותוספות, הפעם אורז עם שעועית ירוקה טעימה הולך נהדר עם כל מנה עיקרית, דג,
טוב אז הגדולה החליטה שהיא צמחונית, מאחר ותמיד יש גם אוכל צמחוני בבית זאת לא בעיה, אבל כאשר רוצים לחגוג באיזה המבורגרים טובים לא רצה
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי
את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר
צ'יפס לא מטוגן ואפוי בתנור, עשיר בטיבול וטעם, קריספי במיוחד, תהליך טיפה ארוך מהרגיל אבל שווה כל רגע ממש, חגיגה כאן לכולם התוספת הזאת שהולכת
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!