
פוקאצ'ה עם ירקות
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר מכינים את השקשוקה רצוי שיהיה לחם טרי על יד, הפעם הכנסתי גם תמונה של סוף ארוחה כיצד המחבת נראית.
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
אין ילד שלא אוהב שניצל טוב, את המתכון הזה אני מכין אחת לשבוע לפחות, עם תוספת אורז או פירה או פתיתים. אין תחליף לשניצל שמכינים
טוב אז הגדולה החליטה שהיא צמחונית, מאחר ותמיד יש גם אוכל צמחוני בבית זאת לא בעיה, אבל כאשר רוצים לחגוג באיזה המבורגרים טובים לא רצה
אין על המבורגר ביתי, איזה תיבול שרוצים, איזה בשר שרוצים, שליטה מלאה על הגודל של ההמבורגר. הילדים רק מחכים לרגע שיהיה המבורגרים חמים וטעימים. מצרכים
את המנה הזאת הכנתי במיוחד עבור גן ילדים שבו היו הילדים שלי, זהו גן שבו ההורים הם חלק מהנהלת הגן ומבשלים יומיין בחודש, חיפשתי משהו
פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!