גיבץ' בולגרי עם בשר טעם של בית
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים.
את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם האחרונה גם טיגנתי קצת את הבצל לפני מה שהעניק טעם מיוחד לפוקאצ'ה. תהנו ונסו כל מיני תוספות מעל.
לבצק :
תוספות:
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
מנה מעולה גם בקיץ גם בחורף, אוכל של בית טעם מצויין שכולם אוהבים, הרוטב עשיר בטעם ובסוף אפשר לנקות את הצלחת עם לחם טוב, הילדים
אני יכול לספר לכם עד כמה הבורקס הזה מוכר וכ"ד. סבא שלי זכרונו לברכה שנפטר שהייתי בן 9 היה אופה, שנים שמעתי על הבורקסים שהיה
צ'יפס לא מטוגן ואפוי בתנור, עשיר בטיבול וטעם, קריספי במיוחד, תהליך טיפה ארוך מהרגיל אבל שווה כל רגע ממש, חגיגה כאן לכולם התוספת הזאת שהולכת
ראשית אני לא מכיר את זה מבית אבא, זה משהו שאימצנו בחום לחנוכה ולא רק בחנוכה לפעמים שבא לנו משהו מתוק ומושחת אז מוצאים את
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!