
פאי רועים ממה שיש בבית
פאי רועים זאת מנה עשירה מאוד וטעימה מאוד, ניתן לגוון בה את המרכיבים שנכנסים לתוך הבשר, כאשר צילמתי את המנה הזאת לא היו פיטריות בסופר.
אין ילד שלא אוהב שניצל טוב, את המתכון הזה אני מכין אחת לשבוע לפחות, עם תוספת אורז או פירה או פתיתים. אין תחליף לשניצל שמכינים בבית עם שליטה מלאה על הטיפול והטעם.
פאי רועים זאת מנה עשירה מאוד וטעימה מאוד, ניתן לגוון בה את המרכיבים שנכנסים לתוך הבשר, כאשר צילמתי את המנה הזאת לא היו פיטריות בסופר.
אין ספק שזה קינוח נהדר, לפעמים אני מכין אותו לאחרות בוקר ממש מושחתת, ולפעמים כארוחת ערב לפני המקלחות של הילדים, ניתן לצרף שלל תוספות מעל.
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
ראשית אני לא מכיר את זה מבית אבא, זה משהו שאימצנו בחום לחנוכה ולא רק בחנוכה לפעמים שבא לנו משהו מתוק ומושחת אז מוצאים את
מנה מעולה גם בקיץ גם בחורף, אוכל של בית טעם מצויין שכולם אוהבים, הרוטב עשיר בטעם ובסוף אפשר לנקות את הצלחת עם לחם טוב, הילדים
פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!