
גיבץ' בולגרי עם בשר טעם של בית
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי ברוטב. מנה סופר טעימה ובריאה.
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
ראשית אני לא מכיר את זה מבית אבא, זה משהו שאימצנו בחום לחנוכה ולא רק בחנוכה לפעמים שבא לנו משהו מתוק ומושחת אז מוצאים את
פאי רועים זאת מנה עשירה מאוד וטעימה מאוד, ניתן לגוון בה את המרכיבים שנכנסים לתוך הבשר, כאשר צילמתי את המנה הזאת לא היו פיטריות בסופר.
את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר
אחלה פינוק לילדים ולנו, פנקייק עבה ואוורירי, כל אחד עם המתוק שלו, מייפל, שוקולד, ריבות ודבש, מתאים לארוחת ערב או בוקר מפנקת. מצרכים 2 ביצים
את המנה הזאת הכנתי במיוחד עבור גן ילדים שבו היו הילדים שלי, זהו גן שבו ההורים הם חלק מהנהלת הגן ומבשלים יומיין בחודש, חיפשתי משהו
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!