
בורקס פילו במילוי גבינה ומנגולד
אני יכול לספר לכם עד כמה הבורקס הזה מוכר וכ"ד. סבא שלי זכרונו לברכה שנפטר שהייתי בן 9 היה אופה, שנים שמעתי על הבורקסים שהיה
פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי ברוטב. מנה סופר טעימה ובריאה.
אני יכול לספר לכם עד כמה הבורקס הזה מוכר וכ"ד. סבא שלי זכרונו לברכה שנפטר שהייתי בן 9 היה אופה, שנים שמעתי על הבורקסים שהיה
את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
מנה מעולה גם בקיץ גם בחורף, אוכל של בית טעם מצויין שכולם אוהבים, הרוטב עשיר בטעם ובסוף אפשר לנקות את הצלחת עם לחם טוב, הילדים
אין ילד שלא אוהב שניצל טוב, את המתכון הזה אני מכין אחת לשבוע לפחות, עם תוספת אורז או פירה או פתיתים. אין תחליף לשניצל שמכינים
אין כמו הפשטות של אורז לבן נקי כתוספת מגוון רחב של מתכונים אחרים, האורז הלבן הנקי יקבל כל טעם של רוטב שיגע בו מתכון בסיסי
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!