המבורגר ביתי טעים אש

אין על המבורגר ביתי, איזה תיבול שרוצים, איזה בשר שרוצים, שליטה מלאה על הגודל של ההמבורגר. הילדים רק מחכים לרגע שיהיה המבורגרים חמים וטעימים.

מצרכים

  • 800 גרם בשר בקר טחון
  • בצל אחד
  • שלוש שיני שום
  • קצת פטרוזיליה
  • בהרט
  • פפריקה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • קטשופ
  • חרדל

הכלים

  • קערה
  • סכין
  • קרש חיתוך
  • מחבת או פלנג'ה

 

Share on print
Print

הוראות

שעה

קל

6

תראו אני יודע שיש מי שמעדיף בשר שקצוץ ידנית ולא טחון, לרוב גם אני, אבל לרוב אין מספיק זמן להתפנק וכייף להשתמש בבשר טחון.
נכניס את הבשר לקערה גדולה.

נקצוץ את הבצל, שום ופטרוזיליה ונוסיף לקערה על הבשר.

נוסיף את התבלינים, קצת פחות מחצי כפית בהרט, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מעושנת או חריפה לפי הטעם שלכם. 

נוסיף כפית חרדל ובערך 5 כפות של קטשופ על הבשר.

אחרי שהוספנו גם את הקטשופ והחרדל נערבב הכל שוב וניתן לתערובת לנוח לפחות 20 דקות לספיגה של כל הטעמים.

נחמם את הפלנג'ה או מחבט חם עם הבשר קר כדאי לחמם יותר, אם הבשר בטמפרטורה של החדר, טמפרטורה חמה לטיגון וצלייה מבלי לשרוף את הבשר, טיגון עד לרמה הצלייה הרצויה על הסועדים.

כל מה שנאשר הוא לחתוך תוספות, למרוח את קטשופ, חרדל וכ"ד על הלחמנייה, חמוצים, חסה, בצל ושלל תוספות שכל אחד אוהב, צ'יפס בצד ותהנו ובתאבון

דרגו את המתכון

5/5

אהבתם ? לא תשתפו ?

Share on print
הדפסה
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

מתכוני ירקות מבושלים
amit

שקשוקה עשירה וטעימה

את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר

למתכון המלא »
מתכוני פסטה
amit

פסטה ברוטב שמנת מנגולד

פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי

למתכון המלא »