
פוקאצ'ה עם ירקות
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון היסטוריה משפחתית וסיפורים שרצו שנים. זהו תבשיל עשיר מאוד בטעם, ומצריך הרבה זמן בישול וסבלנות, בימי החורף אני נעזר בקמין לבישול הארוך, בקיץ על הכיריים, קחו אוויר ותכינו בצד הרבה לחם טעים זה המתכון הבשרי יש גם צמחוני
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
טוב אז הגדולה החליטה שהיא צמחונית, מאחר ותמיד יש גם אוכל צמחוני בבית זאת לא בעיה, אבל כאשר רוצים לחגוג באיזה המבורגרים טובים לא רצה
אין כמו הפשטות של אורז לבן נקי כתוספת מגוון רחב של מתכונים אחרים, האורז הלבן הנקי יקבל כל טעם של רוטב שיגע בו מתכון בסיסי
את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר
את המנה הזאת הכנתי במיוחד עבור גן ילדים שבו היו הילדים שלי, זהו גן שבו ההורים הם חלק מהנהלת הגן ומבשלים יומיין בחודש, חיפשתי משהו
צ'יפס לא מטוגן ואפוי בתנור, עשיר בטיבול וטעם, קריספי במיוחד, תהליך טיפה ארוך מהרגיל אבל שווה כל רגע ממש, חגיגה כאן לכולם התוספת הזאת שהולכת
מתכון מעולה ויוצא בול כמו של סבתא!
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!